Lansare program Start – Up Nation

Pe 15 iunie ora 10.00, va deveni activă pe site-ul www.aippimm.ro, aplicația de înscriere în cadrul schemei de ajutor de minimis “Start-up Nation” informeaza Prefectura Bistrita – Nasaud.

În vederea înscrierii în cadrul Programului, operatorii economici vor completa şi transmite online planul de afaceri începând cu 15.06.2017 ora 10.00, timp de 30 de zile calendaristice de la demararea înscrierii în Program, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 14.07.2017, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.

Totodată viitorii aplicanți sunt invitați să testeze, începând de astăzi şi până duminică, aplicația de înscriere online în programul Start-up Nation, prin care statul va acorda până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile pentru deschiderea de mici afaceri.

Varianta de probă a modulului electronic de înscriere în Start-up Nation, poate fi accesată pe adresa https://testaresun.aippimm.ro

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Din 15 iunie Billa Bistrita devine Carrefour Market

Din 15 iunie, tot noi, vechii angajati Bila te asteptam la noul Market Bistrita str. Garii nr.48. Tot noi, dar

Close