La începutul lunii noiembrie va avea loc o noua ediție a EXPO BISTRIȚA TOAMNA AURIE

“EXPO BISTRIȚA TOAMNA AURIE 2017”– Târgul de Toamnă va fi organizat anul acesta în perioada 1-5 noiembrie, în Piața Centrala din Bistrița in cortul expozițional reamplasat de catre municipalitatea Bistrița lânga Biserica Evanghelică.

Camera de Comerț si Industrie Bistrița- Nasaud pregateste o noua ediție a manifestării cu vânzare – contractare care va aduce in atenția cumpărătorilor si firmelor contractante o ofertă bogată de produse de sezon – îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină si alte surprize.

Timp de 5 zile, expozanți din toata tara isi vor prezenta oferta de produse de toamnă si vor oferi vizitatorilor produse de calitate la prețuri de producător, oferte speciale si discounturi la anumite mărfuri.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

METEO BISTRITA (weekend 14-15 octombrie 2017)

Valorile de temperaturã vor scãdea astfel cã vremea va deveni rãcoroasã. Vântul va avea intensificãri locale precum și la munte,

Close