La final de carieră!

Domnul colonel Fătu Iacob cel care, cel a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a ajuns la momentul pensionării şi anume trecerea în rezervă.

Joi, 27 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor inspectoratului.

Ofiţer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Iacob Fătu s-a pensionat după 33 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice. În prezenţa cadrelor, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, domnul col. Furnea Florin, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria şi cetăţenii vreme de 33 de ani. Colonel Fătu Iacob a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef timp de 3 ani, după ce timp de 8 ani în care a ocupat funcţia de şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică.

Prin intermediul domnului inspector şef col. Furnea Florin, jandarmii bistriţeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Numele AFIR este folosit în scop comercial de anumite entități economice

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) semnalează utilizarea acronimelor Agenției, respectiv AFIR, precum și cel de APDRP, de către terți

Close