La cele două fabrici a grupului Leoni din municipiul Bistriţa s-a declanşat o grevă spontană

Ieri, 10 mai 2017 în jurul orei 19:30 la cele două fabrici a grupului Leoni din municipiul Bistriţa s-a declanşat o grevă spontană la care au participat o parte din angajaţii companiei.

Nemulţumirile sunt de natură salarială.

Prefectul judeţului a discutat cu liderul de sindicat care i-a comunicat că negocierile începute în urmă cu o lună s-au încheiat ieri.

Patronatul şi sindicatul au ajuns la un acord comun în privinţa drepturilor salariale, urmând a fi semnat noul Contract de muncă cu aplicabilitate de la 1 mai 2017.

Reprezentanţii sindicatului vor informa salariaţii în cursul zilei de astăzi, la intrarea în schimburi, asupra rezultatului negocierilor.

Prefectul judeţului a stabilit pentru săptămâna viitoare o întâlnire cu managerul german al celor doua fabrici (în acest moment acesta se află în Germania).

În calitate de Preşedinte al Comisiei de Dialog Social de la nivelul judeţului prefectul va urmări în continuare evoluţia situaţiei de la cele două fabrici a grupului Leoni.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ATENȚIE! TRAFIC RUTIER ÎNCHIS!

Duminică, 14 mai a.c., între orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi închis pe DN 17C, la intersecția cu DN 17D...

Close