La ADI Deșeuri posturile de director se dau pe principiul: ”primul venit, primul servit”?

Să înțeleg că la ADI Deșeuri posturile de director se dau pe principiul: ”primul venit, primul servit”? Adică cine e mai rapid cu CV-ul sau cine se nimerește în ziua vacantării postului de director executiv, acela primește job-ul? Doar așa s-ar traduce misterioasa numire a noului executiv de la ADI în litera comunicatului de presă pe care tot ei, cei din Consiliul Director al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud l-au trimis astăzi. Acolo scrie că tânărul nou numit ar fi aplicat pentru un post în ”aparatul tehnic al asociației”. Nu doar că i-au aprobat cererea, dar l-au uns și director. Doar pentru că nu aveau pe cine numi? Pentru că în ziua aceea, 28 septembrie erau doar două cereri: una de demisie-transfer a directorului Dragomir Câmpan și solicitarea însoțită de un cv al tânărului, conform aceluiași comunicat.

Păi dacă e așa de simplu să ajungi angajat pe la ADI-uri și nu oricum, ci chiar în fruntea ierarhiei atunci ar trebui să le spunem tinerilor să asalteze Consiliul Județean și ADI cu cv-uri, că totul e transparent: un cv, un interviu pe repede-înainte și gata angajarea.

Înțeleg că adevărul e greu de digerat și e din ce în ce mai greu de fardat.Cum să spui că ai numit un tânăr fără experiență, din pepiniera PSD, într-o asemenea poziție de răspundere? Și într-un moment când criza e departe de a fi trecut? Faci pe naivul. Și te ascunzi în spatele unui Consiliu Director.

Stelian Dolha, PNL Bistrita-Nasaud

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Învățământul absurdului. Copii purtați prin ploaie și frig din cauza incompetenței

Tot mai mulți părinți se plâng, și pe bună dreptate, de faptul că învățământul actual nu îi pregătește pe elevi...

Close