L-AȚI VĂZUT ? DISPARUT – Poienile Zagrei

UPDATE: Bărbatul, de 72 de ani, din Poienile Zagrei a fost gasit decedat,  în urma cu putin timp, pe raza localitatii Alunis, de catre politisti.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 72 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 27 iunie a.c., poliţiștii au fost sesizați de către o femeie din Zagra, cu privire la faptul că soțul ei, Dudău Gavrilă, în vârstă de 72 de ani, a plecat să culeagă ciuperci, în pădurea de pe raza localității Poienile Zagrei și nu s-a mai întors.

Echipe de căutare formate din polițiști de investigații criminale, cei din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, Secției 6 Poliție Rurală, Postului de Poliție Zagra, sprijiniți de jandarmi și voluntari din localitate, desfășoară în continuare activități specifice de căutare, pe raza comunei Zagra.

Bărbatul are 1,60-1,70 m. înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochii căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de salopetă de culoare albastră, cămașă de culoare albă, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Peteleu: Bistrița, mutilată iremediabil de un primar suferind de megalomanie

Diagnostic clar. De ce suferă primarul Crețu? Probabil că, mulți dintre locuitorii Bistriței, frumosul și cochetul oraș de odinioară, s-au

Close