Joi s-a reunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Prefectul judeţului Ovidiu Victor Frenţ a condus joi şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Nasăud.

Ordinea de zi a şedinţei a fost următoarea:

1. Analiza situaţiei cauzată de fenomenele hidrometeorologice periculoase produse în judeţul Bistriţa-Năsăud, în perioada 23-26 iunie 2017.
2. Analiza proceselor verbale privind constatarea şi evaluarea pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase în comunele Budacu de Jos, Dumitriţa, Lechinţa, Mărişelu, Prundu Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, în perioada 23-26 iunie 2017, întocmite de membrii comisiilor constituite prin Ordinul Prefectului nr. 133/29.06.2017.
3. Analiza oportunităţii privind solicitarea către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale de scoatere din rezervele de stat a unor cantităţi de materiale de construcţie pentru reconstruirea acoperişurilor de locuinţe afectate/distruse de fenomenele hidrometeorologice periculoase în comunele Budacu de Jos, Dumitriţa, Lechinţa, Mărişelu, Prundu Bîrgăului, Tiha Bîrgăulu, în perioada 23-26 iunie 2017.
4. Proiectul de hotărâre privind aprobarea necesarului de materiale de construcţie pentru reconstruirea acoperişurilor de locuinţe în comunele Budacu de Jos, Dumitriţa, Lechinţa, Mărişelu, Prundu Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, afectate/distruse de fenomenele hidrometeorologice periculoase, în perioada 23-26 iunie 2017.
La şedinţă au participat membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţa Bistriţa-Nasăud precum şi invitaţi, dintre care îi amintim pe primarii din localităţile afectate de fenomene hidrometeorologice analizate.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Părinţi, siguranţa copilului dumneavoastră depinde și de explicaţiile pe care i le oferiţi pentru a înţelege consecințele nerespectării unor reguli de circulație

Indiferent unde alegeți să petreceți vacanța de vară, poliţiştii vă sfătuiesc să aveţi în vedere câteva recomandări, pentru a preveni...

Close