Jandarmii bistriţeni în mijlocul elevilor din prima zi de şcoală

Jandarmii bistriţeni vor participa luni 11 septembrie a.c., la deschiderea noului an şcolar, alăturându-se profesorilor şi elevilor la festivităţile din prima zi de şcoală.

Jandarmeria Bistriţa-Năsăud va asigura măsurile de ordine publică în zona instituţiilor de învăţământ pe tot parcursul anului şcolar pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică. Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii optime a manifestărilor dedicate primei zile de şcoală.

Totodată, se vor asigura măsurile de ordine publică în zona instituţiilor de învătământ, siguranţa elevilor şi a profesorilor, fiind un obiectiv prioritar, ca urmare jandarmii vor fi prezenţi atât pe traseele de deplasare spre şcoli, cât şi în zona imediată a acestora.

Prima zi de şcoală marchează şi debutul activităţilor preventiv-educative care se vor derula pe parcursul întregului an şcolar, urmărindu-se astfel formarea unei atitudini bazate pe integritate morală şi spirit civic în orice situaţie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita – Nasaud cauta manager

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bistrița organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de manager, după ce

Close