Jandarmeria implineste astazi 167 de ani de la înființare

Ziua Jandarmeriei va fi sărbătorită la Bistriţa astazi, 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica şi autovehiculele aflate în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean şi vor fi organizate exerciţii demonstrative atractive destinate publicului larg.

Nu vor lipsi de la activităţi cîinii de serviciu ai Jandarmeriei bistriţene, care se bucură mereu de o atenţie deosebită în rândul celor prezenţi la astfel de manifestări.

Jandarmeria Română a fost întemeiată în 3 aprilie 1850 printr-un ofis domnesc al domnitorului moldovean Grigore Alexandru Ghica, pe baza hotărârii Divanului obştesc privind ”Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Camelia Ilisuan: in Bistrita – Nasaud sunt 361 de furnizori de servicii medicale

Preşedintele-director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Bistrita – Nasaud Camelia Ilişuan a declarat în cadrul unei conferinţe...

Close