Jandarmeria bistriţeană şi Garda Forestieră împreună pentru protejarea pădurilor

Miercuri la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud a avut loc o întâlnire specifică privind prevenirea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

La discuţii au fost prezenţi reprezentanţi ai Jandarmeriei bistriţene, şefii structurilor de ordine publică cu atribuţii în constatarea contravenţiilor şi infracţiunilor silvice de la nivelul judeţului şi conducerea Gărzii Forestiere Bistriţa-Năsăud.

Cei prezenţi au discutat aspecte privind noile atribuţii conferite jandarmilor de către Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 51 din 2016 pentru modificarea şi completarea legii nr. 171 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, care vor intra în vigoare din data de 20 octombrie.

Totodată, au mai fost aduse în atenţia celor prezenţi reglementările legale privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice cu tot ce implică acest tip de activitate, funcționarea sistemului național de evidență informatizată a contravențiilor silvice SNEICS, a sistemului informaţional integrat de urmărire a materialelor lemnoase SUMAL şi altele.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din Bistrița, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare...

Close