IPJ BN: Buletin Informativ – joi 9 februarie 2017

Poliţiştii bistriţeni acţionează pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Peste 48 mc de material lemnos confiscat

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud şi în colaborare cu specialiştii Gărzii Forestiere au acţionat pe raza comunei Romuli, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

În acestei acţiuni, s-au constatat şi aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10 000 lei şi a fost confiscată cantitatea de 44,63 mc de material lemnos.

***

De asemenea, la data de 8 februarie, poliţiştii Postului de Poliţie Dumitriţa, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Budacu de Jos şi în colaborare cu Ocolul Silvic „Dealu Negru” Orheiu Bistriței au acţionat pe Valea Budacului, pentru prevenirea și combaterea tăierilor, sustragerii și transportului ilicit de material lemnos.

Cu această ocazie, s-au constatat şi aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 4,12 mc de material lemnos, în valoare de 412 lei.

Bărbat, care sustrăgea bunuri, prins în flagrant de poliţişti.

La data de 8 februarie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant un bărbat, de 37 ani, din Bistriţa, care sustrăgea mai multe bunuri dintr-un magazin, din localitate.

Prejudiciul în valoare de 286,53 lei a fost recuperat şi restituit.
Cercetările continuă de Biroul de Ordine Publică.

Poliţiştii au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de furt

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un bărbat, de 28 ani, din Livezile, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunea de furt în data de 29 ianuarie a.c, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.

Prejudiciul în valoare de 300 lei a fost recuperat şi restituit.
Cercetările continuă de Secţia 2 Poliţie Rurală Prundu Bîrgăului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ANM – val de frig, nopţi geroase, -22°C

In perioada 09 Feb 2017, ora 09:00 -> 14 Feb 2017, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece în

Close