Ionuț Simionca: Programul carne de porc din fermele româneşti o lege dată cu dedicaţie

Intr-o conferinta de presa deputatul PMP Ionut Simionca a facut referire la Ordonanta de Urgenta ”Program carne de porc din ferme româneşti” spunand ca doar crescătorii mari de porci sunt vizaţi de această lege, cei mici şi mijlocii sunt iarăşi lăsaţi în voia sorţii.

Simionca a adaugat ca “de fapt nici crescătorii mari de porci nu vor fi cu toţii sprijiniţi ci doar care se află în situaţii de dificultate” .

Presedintele PMP Bistrita Nasaud Ionut Simionca spune ca “PSD arată din nou că în loc să gândească o lege care să sprijine egal pe toţi cetăţenii care muncesc cinstit au gândit o lege cu dedicaţie pentru grupurile lor de interese”
Simionca vrea sa afle care sunt exact fermele din România care se află în aceste situaţii restrictive şi în mod special vrea să văda dacă ferma d-lui Dragnea junior este una vizată de această lege. “PSD a dat, se pare, această lege special pentru ferma fiului d-lui Dragnea. Micul fermier e lăsat de izbeliște încă o dată” a mai adaugat deputatul.

 • l50rin

  Deputatul ar fi fost bine să citească, înainte să vorbească!

  În primul rând programul se adresează fermelor mici și medii, marii crescători fiind limitați (plafonați).
  În al doilea rând programul NU se adresează fermelor aflate în dificutate, acestea fiind excluse.
  În al treilea rând, când ai în cap numai politică (adică nimic – cazul lui Simionca), bați câmpii!

  Individul vorbește de un grup de interese în favoarea căruia s-a gândit legea și, imediat după, stabilește că grupul de interese e format doar din fiul lui Dragnea…

  Dragnea-fiul e aproape zero în industria porcului; măsura se adresează celor care pun în piață 4 milioane de porci; cu câteva mii pe an, Dragnea e mic copil!

  A susține că e dată cu dedicație pentru Dragnea-fiul, e ca și cum ai spune că Dragnea-tatăl forțează ieftinirea energiei electrice pentru că și-a luat el telefon!

  Fermierii au nevoie de astfel de măsuri și chiar micii fermieri sunt beneficiarii legii!
  E drept că mai beneficiază și politicienii de doi bani, care au găsit okazia să mai mănânce ceva … maro!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ovidiu Teodor Cretu: secretarul municipiului Bistrita Floare Gaftone a pierdut procesul în instanta

Într-un comunicat de presa Primariul Bistritei Ovidiu Teodor Cretu face referire la nemultumirile secretarului municipiului Bistrita Floare Gaftone în privința...

Close