Ioana Birta, noul director financiar al Grupului Teraplast

Ioana Birta este noul Director Financiar al Grupului Teraplast, începând cu data de 14 iunie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

În document se arată: “Ioana Birta este un reputat specialist în domeniul financiar-contabil. Din 2013, Ioana a condus activităţile biroului EY Cluj-Napoca. În ultimii 10 ani, Ioana a activat în cadrul unor companii internaţionale de top din sfera auditului şi serviciilor de consultanţă. Ioana este membră ACCA şi CAFR”.

Edit Orban va coordona in continuare activitatile financiare ale subsidiarei TeraSteel.

Grupul Teraplast include compania Teraplast (producător de ţevi, granule şi profile din PVC) şi subsidiarele TeraSteel (producător de panouri sandwich şi structuri metalice zincate), Teraglass (producător de ferestre şi uşi din PVC), Teraplast Logistic (începând cu iunie 2016 coordonează activităţile logistice ale Grupului) şi Politub (producător de ţevi din polietilena).

Recent, Grupul Teraplast a achiziţionat 50% din compania Depaco şi o fabrică de panouri sandwich, cu o capacitate de producţie similară celei a TeraSteel, în Serbia, conform sursei citate.

SURSA: Constructii Bursa

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Tintean: anii 2019 – 2020 trebuie sa-i gaseasca pe liberali unificati

Daca motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu trece, atunci miercuri după-amiază ar urma să aibă loc consultările cu preşedintele...

Close