Ioan Turc: Proiectul Parcului Industrial de la Sarata a fost facut zob de catre PSD

In cadrul Consiliul Judeţean de Coordonare al PNL Bistriţa-Năsăud care a avut loc sambata, prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, candidat la Senat, a vorbit despre proiectele PNL si programul de guvernare al partidului.

“Partidul Naţional Liberal îşi asumă construirea a opt spitale regionale, unul la Târgu Mureş, unul la Cluj, aşa că poziţia ne avantajează. De asemenea, PNL îşi asumă dublarea salariilor medicilor, a asistentelor şi a personalului medical. Ne asumăm ca lista medicamentelor compensate să fie actualizată, ne asumăm programe de prevenţie. Politicile economice, politicile fiscale, vor avea ca destinatar principal pe antreprenorii români, pe cei care susţin această ţară pe linia de plutire. Vrem ca dezvoltarea României să se facă într-un mod corect”, a spus Ioan Turc.

In ceea ce priveste proiectele pentru Bistrita Turc a facut referire la nivelul scăzut al salariilor din Bistrita – Nasaud, dar şi la Parcul Industrial: “Am gândit acest proiect ca un parteneriat între mediul de afaceri, administraţie şi mediul academic. Din nefericire, proiectul parcului industrial a fost făcut zob de către PSD, după foarte mulţi ani a fost finalizat şi acum stă gol-goluţ” a spus Ioan Turc. “Un alt proiect este pentru amenajarea unui campus pentru învățământul tehnic care este vital pentru acest oraș. Trebuie politici pentru bistrițenii care sunt plecați în străinătate, județul nostru fiind una dintre principalele surse de migrație pentru exterior” mai spune Turc.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud se reuneste luni 17 octombrie in sedinta extraordinara

Convocarea are loc în sala de şedinţe a Palatului Administrativ al judeţului Bistriţa-Năsăud cu incepere de la ora 15. Pe...

Close