Ioan Turc: cea mai buna solutie actuala sunt alegerile anticipate

Presedintele PNL Bistrita- Nasaud a declarat intr-o conferinta de presa „Criza politică ne afectează pe toți. PSD a reușit să provoace o criză politică situându-se în conflict cu propriul Guvern, a negociat cu UDMR de-o manieră absolut iresponsabilă. Toate acestea califică PSD ca un partid antinațional și antieuropean”, a declarat Ioan Turc.

Conducerea PNL le solicită liberalilor printr-o adresa să convoace ședințe ale birourilor politice județene în care să stabilească, în ședințele Birourilor Permanente Județene atitudinea pe care PNL o va avea în raport cu negocierile pe care președintele Klaus Iohannis le va face cu partidele în vederea stabilirii unui nou guvern.

Se va stabili de asemenea cadrul în care se poate negocia cu UDMR, PMP si USR.

Ioan Turc a subliniat ca in opinia sa “singura formulă corectă, responsabilă pentru organizarea unei guvernări eficiente este declanșarea alegerilor anticipate. Nu prin negocieri parlamentare cred eu că un partid mare, așa cum este PNL, trebuie să ajungă la guvernare în acest moment, în acest context, ci prin alegeri anticipate”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Instalare ofiteri Lions Club Bistrita 2017-2018

Lions Club Bistrița organizeaza ceremonia de instalare a ofiterilor clubului pentru anul lionistic 2017-2018, eveniment ce va avea loc luni...

Close