Ioan Tintean: anii 2019 – 2020 trebuie sa-i gaseasca pe liberali unificati

Daca motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu trece, atunci miercuri după-amiază ar urma să aibă loc consultările cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Ioan Tintean presedintele ALDE Bistrita – Nasaud a declarat intr-o conferinta de presa ca si ALDE are nemultumiri.

“Stau aproape 2000 de primari şi se uită la stele că domnul Grindeanu n-a avut curajul să dea ordonanţe. Acum vine şi spune că nu l-a lăsat domnul Dragnea. Primarii fac presiuni, pentru că sunt pregătiţi cu proiecte. Şi cetăţenii au mari aşteptări de la această guvernare cu o majoritate aşa de puternică şi stăm pe loc. Toate acestea s-au acumulat” a spus Tintean care a adaugat ca “s-a întârziat nespus de mult cu nişte capitole din actul de guvernare în care am fost noi cei de la ALDE împiedicaţi să ne afimăm implicarea”.In opinia lui Tintean anii 2019 -2020 trebuie sa-i gaseasca pe cei cu gândire liberală, cu tradiţii şi valori liberale într-o formă unificată liberalii, la nesfârşit, nu pot să meargă în paralel.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ATENŢIONARE METEOROLOGICÃ COD GALBEN – ploi însemnate cantitativ

În intervalul, 17 iunie, ora 10 - 19 iunie, ora 03, in toate zonele de deal şi de munte, în

Close