Ioan-Sebastian Cifor-Tiniș, ales Primar al comunei Șieu a fot investit in functie

La Sieu a avut loc ceremonia de învestire pentru Ioan-Sebastian Cifor-Tiniș, ales Primar al comunei Șieu, la alegerile locale parțiale din data de 11 iunie 2017 in functia de Primar in prezenta prefectului de Bistrita – Nasaud Ovidiu Frent.

Investirea noului primar a avut loc în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Șieu. Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat și proiectele de hotărâri privind încetarea mandatului de consilier local al domnului Ioan-Sebastian Cifor-Tiniș, ca urmare a demisiei și validarea mandatului de consilier local al domnului Someșan Ioan, ales pe lista Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

Primarul ales a depus jurământul.

Tot în cadrul ședinței ordinare s-a adoptat și hotărârea de consiliu local prin care a încetat delegarea atribuțiilor de viceprimar către doamna consilier local Pașc Roxana-Bianca și prin vot secret a fost ales domnul Ivan Mihai Pavel, viceprimar al comunei Șieu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Prefectul Ovidiu Frent s-a intilnit din nou cu reprezentantii companiei Leoni

La sediul Instituţiei prefectului judeţului Bistriţa –Năsăud, Ovidiu Frenţ prefectul judeţului, i-a primit pe Ralf Siegman, manager regional la firma

Close