Ioan Peteleu la adresa administratiei Cretu: Aroganță în formă continuată

Ioan Peteleu consilier local PNL critica atitudinea primarului Ovidiu Cretu prin prezentarea așa zisului proiect de buget postat pe site-ul primăriei în mare grabă după interpelarea pe care a făcut-o consilierul la adresa executivului în ședința Consiliului Local din data de 21 ianuarie 2016.

Spun „așa zisul proiect” pentru că nu este altceva decât o listă de elemente abstracte și cifre sterile care însumate dau niște totaluri și nimic mai mult – spune Peteleu care considera că este o jumătate de măsură aruncată sfidător la adresa cetățenilor sau cu alte cuvinte, praf în ochi.

Mai mult decât atât acest proiect este incomplet și nelegal pentru că nu există nici o fundamentare anexată, elaborată și avizată conform dispozițiilor legale. Totul este lăsat în ceață, tocmai pentru ca să nu existe posibilitatea de a studia propunerile și de a interveni punctual pe acestea, cu argumente pro sau contra. Halal dezbatere publica!

Obișnuiți fiind că în administrația bistrițeană condusă de Crețu totul se face în mare grabă și sub influența directă a haosului iar principii consacrate ale unei administrații publice moderne ca principiul consultării cetățenilor sau principiul realității bugetare sunt doar teorii, nu ne rămâne decât să ne întrebăm: până când acceptăm aroganța personajului care conduce Bistrița ca pe propria moșie? concluzioneaza Ioan Peteleu intr-un articol remis redactiei noastre.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Adrian Florin Chereji: Primaria mimeaza democratia

Adoptarea bugetului este cea mai importantă hotărâre pe care trebuie s-o ia Consiliul local în decursul unui an, iar cetățenii

Close