Ioan Peteleu: Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteți jalnici!

De câteva zile se laudă unii din PSD că au găsit soluții miraculoase la problemele pe care alții din aceeași echipă nu le-au rezolvat în nouă ani. Nu că nu ar fi putut ci doar pentru că nu i-a interesat. Ei nu circulă prin zonă.

După ce proiectul de hotărâre inițiat de consilierii PNL privind luarea de măsuri urgente pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata din tot Municipiul a fost ținut o lună de zile în sertar de Crețu și pe urmă respins de majoritatea PSD-ALDE-UDMR în ședința de Consiliu Local din iulie, s-au gândit totuși că ideea trebuie exploatată și au trâmbițat că vor face și vor drege multe și mărunte.

Iată însă ce a ieșit. Priviți și vă minunați! Așa au reușit să rezolve problema. Au transformat niște gropi în dale mișcătoare în care, doar după două zile, poți să-ți tai cu ușurință cauciucurile. Nu mai vorbim de cum arată drumul în apropiere.

Dacă numai atâta puteți, plecați toți acasă. După nouă ani de administrație Crețu-PSD, ați întors orașul ăsta în evul mediu. Degeaba vă lăudați cu mărețe realizări. Toate sunt ca cea din imagine. Sunteți jalnici!

Ioan PETELEU​, Consilier local PNL

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ANM AVERTIZARE METEOROLOGICÃ COD GALBEN – instabilitate atmosfericã accentuatã, intensificãri ale vântului şi cantitãţi de apã însemnate

În perioada, miercuri 20 septembrie, ora 11 - joi 21 septembrie, ora 21, in cea mai mare parte a ţãrii

Close