Ioan Peteleu: Arată ca după război. Unul dărâmat, altul demolat!

Turnurile” lui Crețu cad unul după altul. Dacă cel de pe Libertății/Petru Maior a fost parțial dărâmat, cel de pe Calea Moldovei/Lucian Blaga a fost pur și simplu demolat. Pagube? Mari de ambele părți. Omul trebuie să-și repare mașina iar primăria „turnul”. Și astea toate din vina unui singur om încăpățânat care crede că el a inventat sensurile giratorii, deși conceptul a apărut prin 1903.

Nu este de mirare că se întâmplă astfel de accidente ținând cont că aceste “sensuri” sunt practic niște obstacole pe drumul public, construite la indicațiile unuia care se pricepe la toate. Prin profilul acestor construcții, desenat cu pixul verde de mai marele cârmaci Crețu, acestea reprezintă un pericol public, mai ales că nici nu sunt semnalizate corespunzător.

Mai mult decât atât, aceste construcții nu sunt legale, ele încălcând art.47. – (1) din Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor care prevede că “În zona drumului public este interzisă amplasarea de construcții, panouri publicitare sau instalații care nu aparțin drumului și care periclitează siguranța circulației”.

Pentru a prevenii astfel de anomalii și accidente îi rog pe această cale pe cei cu atribuții pe domeniul circulației rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție BN și Poliția Municipiului Bistrița să ia toate măsurile ce se impun pentru aducerea în stare de normalitate a drumului în zonele mai sus menționate și să nu-i lase pe cei care se consideră atotștiutori să-și materializeze aberațiile pe drumurile publice.

Ioan PETELEU​,  Consilier local PNL

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

22 septembrie 2017 – „Bistriţa, o zi fără autoturism”. Trafic rutier închis în Centrul istoric

În fiecare an, în 22 septembrie, oraşe din întreaga lume organizează sub logo-ul „În oraş, fără autoturism” o zi în

Close