Ioan Denes: nerealizările nu trebuie ascunse sub preş

Senatorul social-democrat Ioan Deneş a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că va respecta deciziile forului de conducere al PSD în acţiunile de săptămâna viitoare.

Denes este de parere ca este o criza guvernamentala in Romania.

“Am votat un program de guvernare pe care îl prezentasem în faţa cetăţenilor, iar acest program de guvernare urma să fie pus în practică de către o echipă guvernamentală. De aceea s-a ajuns la retragerea sprijinului pentru premierul Grindeanu.

“ O analiză mai amplă a fost elaborată în ultimele săptămâni, fiind prezentat un document de 161 pagini, în care s-au prezentat la rece măsurile realizate, cele realizate în integralitate, parţial sau nerealizate. Noi am considerat că trebuie să fim transparenţi şi trebuie să venim în faţa cetăţenilor şi atunci când programul nu e pus în aplicare pe termenele spuse în toamna anului trecut. Cetăţenii trebuie informaţi, nerealizările nu trebuie ascunse sub preş”, a mai spus senatorul Deneş.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioana Birta, noul director financiar al Grupului Teraplast

Ioana Birta este noul Director Financiar al Grupului Teraplast, începând cu data de 14 iunie, potrivit unui comunicat de presă...

Close