Infracţiuni la Turda

La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat doi tineri de 15, respectiv 27 de ani, bănuiți de sustragerea unor parapeți metalici.

Astfel, în jurul orei 15:30, persoanele în cauză, din Turda şi comuna Luna, ar fi sustras şase parapeţi metalici de protecţie a circulaţiei rutiere de pe strada Ştefan cel Mare, din Turda. Prin fapta lor, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 600 lei.

Polițiștii i-au identificat pe aceștia la scurt timp de la comiterea faptei, asupra lor fiind găsite bunurile sustrase.

Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

****

La data de 5 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat, în trafic, doi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în jurul orei 16:00, un bărbat de 46 ani, din Turda, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea autovehiculul pe strada Libertăţii din municipiul Turda.

De asemenea, în jurul orei 18:30, a fost identificat de către poliţişti un tânăr de 20 ani, din comuna Tureni, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Victoriei, la intersecţie cu strada Teilor, din municipiul Turda.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

6 ianuarie – Sărbătoarea creştină a Botezului Domnului

Dumnezeiasca Arătare prăznuită anual la data de 6 Ianuarie de către Biserica Ortodoxă, comemorând botezul lui Iisus în râul Iordan...

Close