Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 28 mai a.c., pe DN 17, în localitatea Uriu, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un tânăr, de 20 ani, din Dumbrăveni, care conducea un moped neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice și a unui vehicul neînmatriculat.

Nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

La data de 29 mai a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, constând în nedepunerea armei neletale deţinute în permisul de armă, la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la data expirării valabilităţii permisului de armă.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite dosare penale pe numele a 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani, din localitățile Petriș, Rusu Bârgăului, Șieu Sfântu, Reteag și Ghinda, cercetările fiind continuate.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Consiliului local al municipiului Bistriţa este convocat astrazi în şedinţă de îndată

Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa, cu începere de la ora 16.30 cu ordinea

Close