Infracțiuni constatate la regimul circulației

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 33 ani, din Tureac, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, prin localitate, cu care transporta cantitatea de 2,372 mc de material lemnos, în valoare de 1129 lei, fără a avea documente legale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoutilitara figurează ca fiind radiată din circulație.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***
La aceeași dată, 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 49 ani, din Miceștii de Cîmpie, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată, pe DN 15 A, prin localitatea Herina.
S-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***
La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat în trafic un bărbat, de 42 ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Șintereag, fără a deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***
La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un tânăr, de 23 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe DN 17 D, pe direcția Ilva-Mică –Sîngeorz-Băi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Tânăr, de 19 ani reținut pentru 24 ore pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 13 septembrie a.c., un tânăr, de 19 ani, din Sînmihaiu de Cîmpie, în timp ce conducea o

Close