INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD – instabilitate atmosfericã accentuatã, ploi însemnate cantitativ

În intervalul 13 May 2017, ora 10:00 -> 14 May 2017, ora 21:00, în cea mai mare parte a ţãrii vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse cãderi de grindinã.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente şi pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbãtã (13 mai) şi în noaptea de sâmbãtã spre duminicã (13/14 mai).

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã care vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

NOTÃ: În vestul, nordul şi centrul ţãrii, manifestãrile de instabilitate atmosfericã se vor semnala începând din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restrânse cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp.

ANM

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Prezentarea Programului Start-Up Nation la Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizeaza seminarul ”Oportunități de finanțare a inițiativelor antreprenoriale”, organizat în cadrul proiectului Centrul Europe

Close