INFO TRAFIC: Restrictii de circulatie in Bistrita si trafic deviat in zona Beclean

Atentie soferi, restrictii de circulatie pe strada George Coşbuc pana pe 20 octombrie 2016
Pana pe 20 octombrie se restricţionează circulaţia auto pe strada George Coşbuc. Primăria municipiului Bistriţa anunţă restricţionarea circulaţiei auto pe strada George Coşbuc între orele 8.00 – 18.00, în zilele lucrătoare de luni până vineri, în perioada 7 – 20 octombrie 2016, pentru executarea lucrărilor de înlocuire reţea gaz şi branşamente.

Circulația rutieră restricționată în zona centrală
Primaria Bistrita a primit doua solicitari în perioada următoare – ”Târgul de Purici” organizat de Lion`s Club in perioada 17 și 23 octombrie și Expo Bistrița – Toamna Aurie targ desfasurat in perioada 26-30 octombrie si organizat de Camera de Comerț și Industrie BN.

Trafic deviat in zona Beclean astazi si maine
În orasul de pe Somes la întersecţia dintre linia CF 418 Dej-Beclean şi DJ172A Beclean-Chiochiş, circulaţia va fi blocată ca urmare a unor lucrări la linia de cale ferată. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier vă informează că în perioada 13-14 octombrie, în intervalul orar 08.00-16.00, va fi blocată circulaţia în Beclean, la întersecţia dintre linia CF 418 Dej-Beclean şi DJ172A Beclean-Chiochiş, ca urmare a unor lucrări la linia de cale ferată. Pentru a ocoli zona aflată în lucru, în această perioadă traficul rutier va fi deviat pe ruta strada Grigore Silaşi- strada Codrului. Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic pentru dirijarea circulaţiei precum şi semnificaţia indicatoarelor rutiere şi a panourilor de presemnalizare.

Rugăm participanţii la trafic şi riveranii să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

“Toamna bucatelor de la Jupânu – 14-16 octombrie 2016” (PROGRAM COMPLET)

Vineri 14 octombrie 10.00: Deschidere ”Toamna bucatelor de la Jupânu’” Orele 12.00 – 22.00: Program folcloric – Frații Spânu, Mina...

Close