Incendiu autobuz în localitatea Ilva Mică

În jurul orei 06.00, dispeceratul Integrat ISU SAJ Bistriţa – Năsăud a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la un autobuz, pe strada Principală din loc. Ilva Mică, în apropierea intersecţiei DN17 C cu DJ 172C.

Conducătorul auto a evacuat rapid cei cinci pasageri în condiţii de siguranţă. Aceştia din urmă au continuat călătoria cu alte mijloace de transport.

Trei echipaje ale salvatorilor din Sângeorz – Băi, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj medical SMURD, au ajuns în cel mai scurt timp posibil la locul indicat.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră, iar după finalizarea intervenţiei, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Directionand 2% din impozitul pe venit poti ajuta Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita

Singurele surse de venituri pentru Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Bistriţa sunt sponsorizările părinţior, donaţiile unor prieteni fideli...

Close