În fiecare an la 29 aprilie, în garnizoana Bistriţa se aniversează Ziua Veteranilor de Război

Cu acest prilej, în data de 28 aprilie, începând cu orele 10.00, la sediul comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN” va avea loc o ceremonie militară la care sunt invitaţi să participe veteranii de război, soţiile şi rudele acestora.

Evenimentul va avea loc în prezenţa conducerii Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, a reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a reprezentanţilor instituţiilor Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din municipiul Bistriţa, a comandanţilor unităţilor militare din garnizoană, a cadrelor militare şi a soldaţilor gradaţi profesionişti.

ZiuaVeteranilor de Război a fost stabilită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222 din 10 octombrie 2007 şi Legea nr. 303 din 13 noiembrie 2007.

Jurnaliştii interesaţi să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi la sediul comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN” din str. Grănicerilor, nr.2, vineri 28 aprilie 2017, începând cu orele 09.45.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Numire comandant Batalionul 817 Artilerie „PETRU RAREŞ”

În data de 24 aprilie 2017, la sediul Batalionului 817 Artilerie „PETRU RAREŞ” din garnizoana Prundu Bârgăului, a avut loc...

Close