În acest sfârșit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere

În perioada 26-28 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive, pe raza întregului județ. Acțiunile au vizat creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere precum şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie,  punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 661 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 192.665 lei.

De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și față de 34 conducători auto polițiștii au luat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bărbat de 35 de ani, reținut de polițiștii Secției 2, pentru infracțiuni la regimul circulației

La data de 26 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au reținut un bărbat, de 35 de...

Close