În acest sfârșit de săptămână, 42 de persoane au rămas fără permis de conducere, ca urmare a unor abateri la regimul rutier

În perioada 8-10 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică și rutieră au acționat pe raza județului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi salvarea de vieţi, reducerea riscului rutier, precum şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie,  punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 663 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 198 000 lei.

De asemenea, au fost reținute 42 de permise de conducere și au fost retrase 21 certificate de înmatriculare.

Exemplificări:

La data de 08 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un tânăr, de 18 ani, din Silivașul de Cîmpie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 16, prin localitate, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, pentru diverse abateri.

***

La data de 09 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în urma unui control în trafic, un bărbat, de 35 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența alcoolului. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat, de 40 ani, din Hodac, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sărățel, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de 09/10 septembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat în urma unui control în trafic, un bărbat, de 28 ani, din Lechința, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, prin localitatea Vermeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au depistat în trafic un tânăr, de 23 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, pe raza localității Prundu Bîrgăului, având dreptul de a conduce suspendat.S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Matei Moisil locul II la SPECIALIZED ROOKIES CUP by iXS din Oberammergau – Germania

Sambata a avut loc SPECIALIZED ROOKIES CUP by iXS din Oberammergau – Germania, unde, bistrițeanul Moisil Matei de 16 ani

Close