“Împreună pentru părinți și copii” la Parohia Ortodoxa Sfanta Treime din Bistrita

Parohia Ortodoxa Sfanta Treime din Bistrita de pe strada Tudor Vladimirescu organizeaza o activitate dedicată exclusiv părinților și copiilor.

Proiectul intitulat “Împreună pentru părinți și copii” este realizat de către o echipă de profesori și psihologi coordonați de către Arabela Guiu , psiholog și director la Centrul de Recuperare și Educare a Persoanelor cu Dizabilități ”Rază de Soare” din Bistrița.

Activitatile se desfășoară în Biserica parohială pe durata a trei duminici: 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie de la ora 19:00.
Întâlnirile au ca scop principal informarea părinților și copiilor despre caracteristicile etapei de vârstă ale minorului, despre dezvoltarea unor tehnici de comunicare benefice relației dintre copil și părinte, întărirea comportamentelor pozitive și despre modalitățile de folosire a credinței ca mijloc de apropiere între copii și părinți.

Activitatea este gratuită, înscrierile se fac la Biserică sunt 30 de locuri disponibile.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cristina Iurisniti: speram ca va urma o zona de stabilitate politica

Deputatul USR de Bistrita – Nasaud Cristina Iurisniti scrie in urma votului pentru motiunea de cenzura de miercuri ca “USR,asa...

Close