Ieri, polițiștii au reținut 14 permise de conducere și au aplicat amenzi în valoare de peste 60 000 lei

Ieri, 17 mai a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi i-au sancţionat pe cei care au încălcat regulile de circulaţie. Acțiunea a avut scopul de a preveni principalele cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului județ.

Cu această ocazie, au fost constatate și aplicate 274 de sancţiuni contravenționale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 60 000 lei.

Ca urmare a constatării unor abateri la regimul rutier, au fost reținute 14 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat în trafic un bărbat, de 42 ani, din Țigău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Beclean și care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată în timp ce semnalele luminoase de culoare roșie erau în funcțiune.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Stafeta ciclista de Ziua Internationala a Sclerozei Multiple

Pe 31 mai se sarbatoreste Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple. Pentru a constientiza aceasta boala pe 20 mai ajunge si...

Close