Gringotronic un spectacol Multimedia cu A. G.Weinberger

Sinagoga Bistrita gazduieste vineri cu incepere de la ora 19 un spectacol multimedia cu A. G Weinberger ce revine in oras cu Gringotronic – muzică electronică, Jazz, blues, soul, rock.

Un concept inedit, un spectacol Multimedia cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut spuse azi, în secolului XXI. Un spectacol care vorbeşte despre una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale transpuse în imagine.

Este povestea unui GRINGO care pulsează viu, călătoreşte azi, povesteşte în imagini cele mai cuceritoare experienţe ale secolului trecut, dar cu tehnologia de azi. O aventură stilistică inedită şi inovatoare se naşte chiar sub ochii noştri.

GRINGOTRONIC este o îngemănare de stiluri, armonii şi influenţe, pornind de la piesele clasice până la elementele de muzică electronică în stilul propriu al lui AG Weinbe un minunat recital de virtuozitate.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita are nevoie de neurochirurgi

Spitalul Judeţean de Urgenţă îşi propune atragerea medicilor neurochirurgi la Bistriţa, în vederea deschiderii unei linii de gardă în domeniu...

Close