“Goana după fluturi” de Bogdan Amaru, pe scena Casei de Cultură “Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş

Protopopiatul Ortodox Luduş, în colaborare cu Primăria,  Casa de Cultură “Pompeiu Hărăşteanu” şi Liceul Tehnologic Luduş a organizat, sâmbătă, 14 ianuarie 2017, cu prilejul sărbătoririi Zilei Culturii Naţionale premiera piesei de teatru “Goana după fluturi” de Bogdan Amaru, în regia lui Emanuel Petran de la Teatru Naţional din Cluj Napoca. Spectacolul s-a desfăşurat în Sala Mare a Casei de Cultură în prezenţa a peste 300 de spectatori şi a fost interpretat de membrii Grupului de Iniţiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Luduş şi elevi ai Liceului Tehnologic din localitate.

Piesa dramaturgului Bogdan Amaru ”Goana după fluturi” a pus faţă în faţă două lumi – a bogaţilor şi a săracilor – şi este o pledoarie pentru dragostea simplă, trăită în condiţii modeste. Un tânăr doctorand în ştiinţele naturii, sărac, este îndrăgostit de o creatoare de modă dintr-o mahala bucureşteană. Însă, i se iveşte „oportunitatea” de a se căsători cu o fată frumoasă, fiica unui bogătaş care, de altfel, nu-l doreşte ca ginere. În final, acest plan eşuează, iar tănărul va descoperi adevărata fericire alături de cea care îl iubeşte cu adevărat.

 


”În goana după fericire, peronajele făuresc vise care se năruie sub asaltul unei realități în care nimeni nu e rău: doar interesele sunt divergente. Este o piesă despre și cu tineri frumoşi, despre frumusețea tinereții și zbuciumul maturizării. Este o invitație de a iubi lumea, împodobind-o cu propriile visări.”, a precizat regizorul Emanuel Petran.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Smurd Luduș își va continua activitatea și în următorii ani

Joi, 12 ianuarie 2017, la iniţiativa primarului oraşului Luduş, Cristian Moldovan a avut loc la Luduş o întâlnire la care

Close