Gala Mix Kombat 2017

Asociația Clubul Sportiv Profesional Fight Gym are plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediție a Galei Mix Kombat. Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și va reuni 28 luptători din țară și străinătate, care vor concura pentru premiile puse în joc la stilurile K1 și MMA si Muay Thai.

Evenimentul va avea loc la data de 14 Octombrie, la Sala Polivalentă din Bistrița, de la ora 18:00. Au fost selectati sportivi din Iași, Cluj, Mureș, Maramureș, Bistrița-Năsăud, dar și din Spania, Ungaria, Ucraina, Guineea, Maroc și Republica Moldova. Se va lupta la categorii de -67, -71, -75, -77, -81, -86 și +100 kg.

Invitatul special va fi Cătălin Morșanu. De asemenea, Main Event-ul galei va fi o confruntare între Sebastian Ciobanu și un luptător din Maroc. Co Main Event-ul îi va aduce față în față pe Tolea Ciumac și un luptător din Ucraina.

Biletele se pot cumpăra la intrare, în ziua evenimentului și vor costa 20 RON pentru un loc în tribună sau 50 RON pentru un scaun lângă ring. Pentru mesele VIP, rezervările se fac la președintele CS PFG, Ionel Burduhos, la numărul de telefon 0757.438.833.

Vă invităm și la proba cântarului, care va avea loc în data de 13 Otombrie, de la ora 18:00.

Vă vom comunica locația în timp util.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Primaria Bistrita: Se pot depune dosarele pentru repartizarea unei locuinţe ANL

Primăria municipiului Bistriţa aduce la cunoştinţă publică faptul că, cererile împreună cu documentele justificative pentru obţinerea unei locuinţe pentru tineri

Close