Gala festiva “Topul Judetean al Firmelor” va avea loc pe 20 octombrie

Ca in fiecare an in cadrul Topului Judetean al Firmelor vor fi premiati managerii de top din judetul Bistrita-Nasaud si firmele cele mai merituoase.

Încurajarea mediului economic spre dezvoltarea sustenabilă este una dintre prioritățile organizatorilor Camera de Comert si Industrie Bistrita – Nasaud clasamentul companiilor, funcție de rezultatele obtinute in anul anterior dar si evenimentul public de evidentiere a acestor companii.

Topul Firmelor 2016 a ajuns la a-23–a editie si se desfasoara sub motto-ul Schimbare – Inovare – Excelenta.

Sunt promovate companiile de top din fiecare domeniu de activitate, care susțin proactiv dezvoltarea județului și creșterea bunăstării comunităților în care sunt localizate.

Topurile judetene ale firmelor sunt structurate pe mai multe domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare, High – Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism.

Ele se obtin din clasamentele judetene de firme, determinate de către Camerele de Comert si Industrie Judetene, pe baza unei metodologii specifice in functie de cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat, ele fiind calculate automat în baza datelor din bilanț.

Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie 2016, orele 18.00, la Hotel Metropolis.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Crucea Roșie Năsăud organizează cursuri de prim ajutor recunoscute in Europa

Crucea Roșie Năsăud organizează cursuri de prim ajutor. Cei care vor lua parte la ore vor primi o diplomă recunoscută...

Close