Fotografia, de la pasiune la carieră

Centrul Europe Direct Bistrița, alături de Centrele Europe Direct din județele Argeș și Maramureș, au organizat, în perioada 28 – 31 august 2017, Tabăra „Fotografia, de la pasiune la carieră”.

Având ca obiective dezvoltarea abilităților tinerilor în domeniul fotografiei, a competențelor cheie transversale, creativității, simțului artistic, aptitudinilor de comunicare și stimularea conștientizării tinerilor cu privire la stilul de viață local și valorile etnografice, istorice și turistice ale României, acțiunea contribuie la promovarea diversității, identității locale, tradițiilor, solidarității și calității vieții și stilului de viață european.

Ediția din acest an a adus împreună 24 de tineri din județele Argeș, Bistrița-Năsăud și Maramureș – câte 8 din fiecare județ, care au avut prilejul de a se iniția în arta fotografiei, de a-și dezvolta abilitățile sociale prin implicarea în activități de echipă și de a cunoaște zona rurală a județului Alba. Locația centrală a activităților a fost în acest an comuna Rimetea, faimoasă pentru arhitectura unică și peisajele pitorești copleșitoare. Pe lângă sesiunile teoretice, programul a inclus vizite și aplicații practice în împrejurimile comunei Rimetea și Cetatea Alba-Iulia.

Acţiunea a făcut parte din seria de evenimente organizate în parteneriat de Centre ale Rețelei Europe Direct România, inițiată în anul 2009, din care putem aminti: taberele antreprenoriale (2009, Sângeorz Băi – BN şi 2010, Şuior – MM), târgul Antreprenor Junior (2011, Bistriţa), atelierul de voluntariat (2011, Baia Mare), dezbaterea privind cetăţenia europeană (2013, Beclean – BN), Tabăra de fotografie „EU descopăr oameni şi locuri”, edițiile I (2014, Ocna Șugatag – MM) și II (2015, Rodna – BN), și Tabăra „Fotografia, de la pasiune la carieră” (2016, Gura Rîului – SB).

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ANM INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD: instabilitate atmosfericã şi cantitãţi de apã însemnate

În intervalul 02 Sep 2017, ora 18:00 -> 04 Sep 2017, ora 18:00, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în

Close