“Festivalul Prieteniei” Bistrița

Tradiția este importantă! De trei ani Fundaţia Inocenți sărbătorește PRIETENIA prin organizarea unui eveniment plin de activități artistice, joacă și prietenie.

Echipa Fundaţiei Inocenți vă dă întâlnire mâine 21 septembrie 2017, intervalul orar 14:00-16:00, la sala Polivalentă Strada Vasile Conta 1, Bistrița.

“Festivalul Prieteniei” reuneşte copii de etnie romă şi non romă, din unităţile de învăţământ din Bistriţa, Slătiniţa, şi Reteag, unde Fundația Inocenți desfășoară activități de tip școală după școală, pentru a petrece împreună câteva ore de voie bună, timp în care vor avea posibilitatea să relaţioneze, să colaboreze şi să se joace împreună, într-o atmosferă de prietenie. Depăşirea distanţelor date de prejudecăţile privind apartenenţa la o etnie se poate face prin intermediul activităţilor de socializare, a activităţilor fizice și mai ales prin intermediul jocurilor.

Pentru organizarea și derularea activității, am implicat voluntari, cadre didactice și îi așteptăm pe toți cei care doresc, să vină să-i vadă, să-i aplaude și să le facă galerie acestor copii minunați.

Fundația Inocenți Bistrița se află în plină campanie de strângere a unor fonduri “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”! În sprijinul campaniei noastre au venit și trupa de dans din Slătinița, compusă din copiii de etnie romă, incluși în programul nostru de suport educațional și integrare socială. Ei vor dansa în cadrul Festivalului Prieteniei pentru a strânge fondurile necesare pentru ceilalți copii vulnerabili. Orice sumă poate face diferența! Accesând link-ul de mai jos oricine poate să doneaze: http://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4629

Ediția din acest an a „Festivalului Prieteniei” este o activitate în cadrul proiectului „Voluntarii Inocenți în acțiune”, proiect finanţat nerambursabil din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Peteleu: Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteți jalnici!

De câteva zile se laudă unii din PSD că au găsit soluții miraculoase la problemele pe care alții din aceeași

Close