Festival de schi fond și biatlon la Piatra Fântânele

La finele saptamanii are loc in Pasunea Rusu editia a 4-a a competitiei sportive organizate de Asociatia Tasuleasa social si Asociația Județeană de Schi fond și Biatlon Bistrița-Năsăud.

Doritorilor li se pune la dispoziție echipamentul minim necesar pentru practicarea de schi fond .

Antrenorul Rodica Drăguș, împreună cu sportivi de la LPS și CSM Bistrița vor preda celor interesați, tainele pentru începerea acestui sport.

Sambata, e programata Cupa Bistrita memorialul Stefan Berbecariu la schi fond, Cupa cercetasilor si diverse jocuri de iarna.

In aceeasi zi militarii sportivi de la Brigada 81 Mecanizata vor face o demonstratie pe schi.

Duminica, organizatorii respectiv Clubul sportiv municipal,Directia pentru sport si tineret, Liceul cu program sportive, Tasuleasa social, Unitatea militara 01331, Inspectoratul scolar, Inspectoratul pentru situatii de urgenta si Inspectoratul de jandarmi au programat un concurs de schi fond, unul de sanie in memoria lui Lucian Cotfas – Danea si cupa veteranilor la schi.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Se reia imunizarea copiilor cu vaccinul hexavalent

Ministerul Sănătăţii a anuntat ca va distribui cabinetelor medicale peste 100 de mii de doze. Pentru continuarea acestui proces, producătorul

Close