Expoziţie online de fotografie

Turdenii sunt invitaţi să trimită fotografii pentru expoziţia online „Viaţa în oraşele înfrăţite” 2016, organizată de oraşul înfrăţit Kiskunfelegyhaza, Ungaria.

Pe website-ul oficial al localităţii înfrăţite cu municipiul Turda se va organiza o mică expoziţie online de fotografie cu tema „Viaţa în oraşele înfrăţite 2016”. Aici vor fi incluse fotografii despre oameni, clădiri, întreprinderi, evenimente sportive, festivaluri, etc., din toate oraşele înfrăţite cu Kiskunfelegyhaza.

Toţi cetăţenii municipiului Turda pot să trimită fotografii realizate de ei în anul 2016, în care să apară oameni din Turda, clădiri, poze surprinse la festivaluri, evenimente sportive şi alte asemenea.

Fotografiile vor fi trimise pe email, la adresa: [email protected], însoţite în textul mesajului de numele complet al fotografului, data realizării şi o scurtă descriere a acesteia. Având în vedere că durata expoziţiei este de un an, acestea pot fi trimise pe adresa mai sus menţionată pe tot parcursul anului 2016.

Toate pozele vor fi verificate, selectate şi încărcate pe site-ul oficial de către reprezentanţii Comitetului de Înfrăţire Kiskunfelegyhaza.

Vă mulţumim pentru implicare şi aşteptăm cu interes fotografiile realizate de către dumneavoastră!

Primăria Municipiului Turda

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Anunț întrerupere furnizare apă potabilă

Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.01.2016 între orele 9.00 – 13:00 în municipiul...

Close