Expoziţie cu cele mai bune fotografii din lume la Salina Turda

Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda şi SC Turda Salina Durgău SA, aduce la Salina Turda cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiţie de profil la nivel mondial. Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.

“Anul acesta s-a stabilit un nou record de participare la cea mai mare competiţie de fotografie din lume, lucrările premiate fiind alese din peste 173.000 de înscrieri din 171 de ţări. Este o expoziţie la care îi aşteptăm pe toţi iubitorii de fotografie şi care sperăm să îi inspire pe cei care vor să se înscrie în ediţia 2016”, a declarat Cătălin Neagu, Group Product Marketing Manager Sony România.

Printre fotografiile expuse se vor număra cele din seria “Camera intimă” realizate de Cosmin Bumbuţ, câştigător al premiului “Fotograful anului” la secţiunea “Arhitectură” în cadrul SWPA 2015, care cuprinde o serie de imagini realizate în 35 de închisori din România.

Totodată, amatorii de fotografie vor putea admira şi lucrarea “Alesul oilor”, de Auraş Mihaiu, câştigător al premiului România Naţional Award, care a surprins momentul de la stână în care ciobanii îşi pregătesc oile pentru iernat.

Sony World Photography Awards este cea mai mare competiţie de fotografie din lume. La ediţia din acest an, cea de-a opta, a fost înregistrat un număr record de înscrieri, mai exact 173.444 din 171 de ţări, o creştere de 24% faţă de anul trecut. La SWPA 2015 au fost decernate 54 de premii naţionale.

Expozitia face parte din proiectul PhotoRomania 2015 derulat de Asociatia PhotoRomânia. Evenimentul este finanţat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României. Parteneri locali ai proiectului sunt Primăria Municipiului Turda şi SC Turda Salina Durgău SA.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Reținuți pentru evaziune fiscală şi spălare de bani (video)

La data de 22 februarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca

Close