Explozie la un bloc din municipiul Bistriţa

La data 19 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un bloc din municipiul Bistriţa a avut loc o explozie. La faţa locului poliţiştii au împrejmuit perimetrul şi au luat toate măsurile necesare siguranţei cetăţenilor, în zonă afectată.

De asemenea, poliţiştii rutieri au luat toate măsurile pentru fluidizarea traficului rutier şi limitarea accesului în zona afectată.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la fața locului, a rezultat faptul că explozia ar fi avut loc într-un apartament situat la etajul al treilea al unui imobil cu patru etaje.

Nouă persoane au fost transportate la Spitalul Județean Bistrița pentru acordarea de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind în stare gravă şi transportată la Bucureşti, pentru îngrijiri de specialitate. Toţi locatarii au fost evacuați din imobilul afectat.

Cercetările vor fi continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Apel public! Ce au lasat bistritenii in urma lor dupa ce au iesit de la Cinema Adrian Pintea

Consiliul Judetean Bistrita – Nasaud face un apel public prin intermediul caruia doreste sa sensibilizeze opinia publică, legat de modul

Close