Exerciții periodice de acționare a sirenelor de alarmare publică

Începând cu luna august, în prima zi de miercuri a fiecărei luni vor fi acționate sirenele de alarmare publică existente la nivel național.

Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice.

În data de 06.09.2017, în intervalul orar 10.00-11.00, la nivelul judeţului Bistrița – Năsăud, se va desfăşura un exerciţiu de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de urgenţă, ce urmăreşte antrenarea autorităţilor administraţiei publice locale şi pregătirea populaţiei prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare, verificarea timpului de reacţie al autorităţilor la primirea mesajului de înştiinţare, obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate şi gradul de acoperire acustică.

Aceste exerciții vizează verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan) și a celor cu acționare locală, ca urmare, recomandam cetățenilor sa nu intre în panică.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

SERILE DE LA CASA POETULUI 6-8 septembrie 2017, la Casa Memorială Andrei Mureșanu

SERILEDE LA CASA POETULUI - 2017 ConsiliulJudețean Bistrița-Năsăud, Biblioteca Județeană “GeorgeCoșbuc“ Bistrița-Năsăud vă invită la cea de-a VI-a ediție a

Close