Eveniment de Frumuseţe şi Sănătate – Ambasador Teo Trandafir !

Te invitam sa faci cunoştiinţă cu o companie globală în devenire !

Intrarea este libera! Sâmbătă între 18:00 – 20:00, Hotel Ozana

LR este una dintre companiile de vânzări directe cu cel mai mare succes din Europa. De la înfiinţarea sa, în anul 1985, LR a înregistrat o creştere enormă a cifrei de afaceri. Succesul LR se bazează pe factorii unici de reuşită, valorile susţinute şi o viziune clară.

CEI CINCI FACTORII DE SUCCES !
1. Produse la standard de calitate germană
2. Conceptul de star – colaborările cu personalităţi din diverse domenii
3. Conceptul auto – recompensarea performanţelor în cariera LR
4. Planul de marketing: echitabil, transparent şi testat
5. Formarea, instruirea şi serviciile, adaptate la nevoile fiecărui Partener.

LR, în calitatea sa de cel mai mare importator de Aloe Vera din Europa, este specializat în analiza gelului din frunze. Cea mai mare parte a măsurilor obligatorii pot fi efectuate de către laboratorul propriu din Ahlen (Germany).

Plantaţia de Aloe Vera din Mexic are certificare organică. Dar cultivarea se face conform condiţiilor normale de cultivare ale certificatelor organice stabilite. Planta Aloe Vera are nevoie de climatul specific al ţinuturilor mexicane şi este ajutată doar de mulci din coaja rămasă de la producţia de gel Aloe Vera. În plus, SGS INSTITUT FRESNIUS GmbH controlează frecvent şi în mod special pentru a se asigura că nicio altă formă de îngrăşământ sau pesticide nu este folosită.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

“Toamna bucatelor de la Jupânu” va avea loc din 13 octombrie şi până duminică 15 octombrie

Începând de vineri, 13 octombrie şi până duminică, 15 octombrie, Pietonalul Liviu Rebreanu va fi din nou gazda Jupânului care

Close