Eveniment de excepție la Bistrița – Regal de istorie românească

Centrul Cultural Municipal ‘George Coșbuc’ Bistrița și Librex Publishing vă invită, joi, 20 iulie, ora 17:00, Palatul Culturii Bistrița, la un eveniment cultural de excepție care are ca subiect istoria României.

Regalul de Istorie Românească va cuprinde lansările a două noi lucrări:

—’Doamne și domnițe, jupânițe și amante ale domnitorilor români’—Autor: Cornel Bîrsan, -‘Petru Dimitrie Cercel, gentilomul valah care a fermecat Europa’—Autor: Cristian Moșneanu.

și prezentarea cărții ‘Istorie furată — Întemeierea Țării Românești: Radu Negru Voda, între legendă, mit și adevăr’ — Autori: Cornel Bîrsan, Cristian Moșneanu, Adrian Anghel.

Amfitrion va fi domnul Prof. Dr. Dorel Cosma.

Invitați speciali:
Prof. Dr. Nick de Teodoreanu
Prof. Dr. Romeo A. Popa
Pr. Prof. Feier Nicolae

Informațiile în premieră și aspectele inedite prezentate în cele 3 cărți fac din Regalul de Istorie Românească un eveniment de neratat pentru cei interesați de istorie, de istoria României și de identitatea națională.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Colonelul Ilie Rînziș noul adjunct al ISU Bistrita

Noul adjunct al inspectorului șef al ISU Bistrita este locotenent colonelului Ilie Rînziș si a fost prezentat in cadrul unei

Close