Elevii Şcolii Primare „ Iacob şi Ioachim Mureşanu”, din Rebrişoara au petrecut o zi altfel, alături de poliţiştii bistriţeni

“Îmi plac poliţiştii pentru că sunt buni la suflet” –Luis , 9 ani.

“Îmi plac poliţiştii pentru că ne salvează de oameni răi şi se ocupă de cazuri”- Ionuţ, 9 ani.

Elevii Şcolii Primare „ Iacob şi Ioachim Mureşanu”, din Rebrişoara au petrecut o zi altfel, alături de poliţiştii bistriţeni. A fost o plăcere să aflăm că tot mai mulţi elevi vor să devină poliţişti.

Rezumatul zilei: proiecţie de desene animate, jocuri pe roluri, autospeciale de la rutieră, concurs de desene pe asfalt, baloane, ştampile şi multe bomboane.

Ieri, 7 iunie a.c., poliţiştii Compartimentului Relaţii Publice şi cei de la Rutieră au răspuns invitaţiei cadrelor didactice de a desfășura activităţi informativ-preventive, în cadrul Programului „Şcoala Altfel 2017 –Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

A fost o zi minunată, în care copiii au învăţat jucându-se şi s-au jucat, învăţând cum să se ferească de situații care pot genera conflicte și le care pot pune viața în pericol.

La clasă, poliţiştii le-au proiectat celor mici desene animate educative, fiind sfătuiţi să adopte un comportament nonviolent, în orice împrejurare. Jocul pe roluri, „Poliţiştii, oamenii şi hoţii” a fost deosebit de interesant, mai ales ca miza a fost una mare: baloane, bomboane, „tatuaje colorate”-pe mânuţe aplicate.

În curtea şcolii, autospeciala de la rutieră s-a dovedit a fi deosebit de încăpătoare pentru zecile de copii, care nu au scăpat prilejul de a se urca la volan şi de a-i testa aparatura din dotare.

Lecția de educație rutieră și sfaturile preventive au prezentat un real interes pentru copii, mai ales că se apropie vacanţa, pe care le-o dorim în siguranţă, fără evenimente neplăcute.

La finalul activităţilor, copiii au demonstrat că şi-au însuşit regulile şi semnele de circulaţie, acestea fiind desenate cu cretă pe asfalt, în cadrul unui concurs pe clase, “Respectăm semnele de circulaţie!”

La întâlnire au participat elevii claselor pregătitoare şi I-IV împreună cu 7 cadre didactice.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Rugăciune ecumenică pentru comemorarea tristului eveniment din istoria oraşului – incendiul care a afectat grav turnul şi Biserica Evanghelică

Invitaţie Am onoarea să invit cetăţenii Municipiului Bistriţa la rugăciunea ecumenică ce se va desfăşura sâmbătă, 11 iunie 2017, începând...

Close