Elevii de nota 10 la Evaluarea Nationala recompensati cu cate 1.000 de lei

Ministerul Educatiei i-a recompensat pe cei 6 elevi care au obtinut nota maxima 10 in urma examenului de Evaluare Nationala desfasurat in Bistrita – Nasaud. Drept recompensă pentru performanţa lor acestia au primit fiecare cate 1.000 de lei. Totul s-a desfasurat intr-un cadru festiv, la şedinţa directorilor de şcoli şi grădiniţe desfăşurată la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Elevii merituosi sunt Antonia Adelina Avram de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru, Ruxandra Brehar de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, Diana Nicoleta Drăguş de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Bistriţa, Diana Mioara Emrich de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Bistriţa, Alexandru Vasile Ivan de la Şcoala Gimnazială din Romuli şi Roxana Steluţa Şanta de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa.

5 dintre cei sase absolventi ai ciclului gimnazial vor studia mai departe la Colegiul National Liviu Rebreanu, unul alegand sa-si continue studiile la Colegiul National Andrei Muresanu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bărbat reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni de fals, luare de mită și înșelăciune

La data de 07 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind comiterea infracțiunilor de luare de mită, înșelăciune,

Close