Echipa de handbal femimnin CSM Bistrita a pierdut duminica meciul in deplasare

Echipa noastra a suferit o infringere in meciul de la Cisnadie la capatul unei partide spectaculoase cu multe rasturnari de situatie. Scorul final a fost CS Magura Cisnadie – CSM Bistrita 25-23 meciul contand pentru etapa a VI-a a Ligii Nationale de Handbal Feminin. Echipa noastra a căzut pe locul 9 în clasament aceasta fiind prima infrangere a echipei noastre in deplasare.

Pentru echipa noastra au marcat: Daniela Crap – 7 goluri; Oana Chirila – 6 goluri; Laura Pristavita – 3 goluri; Andrada Maior-Pasca, Magdalena Paraschiv si Daniela Ratiu – 2 goluri; Irina Ivan – 1 gol.

La capitolul portari, Ana Maria Mazareanu a avut un procentaj de 42%, cu 11 mingi salvate, in timp ce Cristina Sintamarean a avut un procentaj de 16%, cu 2 mingi salvate.

CSM Bistrița va juca urmatoarele două meciuri pe teren propriu cu Corona Brașov în 23 octombrie și cu Unirea Slobozia în 26 octombrie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Pe 30 octombrie 2016 trecem la ora de iarna. Ora 4:00 a dimineții devine ora 3:00

Ora de iarnă se aplică în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. În anul

Close