Duminica s-a dat citire motiunii de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost citită duminică în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. E nevoie de 233 de voturi pentru a da jos guvernul Grindeanu. Votul final va avea loc miercuri.

PSD şi ALDE au împreună 247 de parlamentari, însă este posibil ca o parte dintre aceştia să i se alăture lui Sorin Grindeanu.

Dacă moţiunea de cenzură nu va întruni numărul necesar de voturi, joi Grindeanu va trebui sa discute cu conducerea PSD şi conducerea ALDE pentru a forma Guvernul Grindeanu 2.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD, „toate organizaţiile partidului din ţară cu exceptia celei din Timis si Caras – Severin au votat o Declaraţie comună prin care se desolidarizează de lovitura de stat de la Palatul Victoria”.

Documentul este semnat inclusiv de filiala PSD Bistrița-Năsăud.

Actiunile lui Grindeanu si Ponta sunt catalogate drept „ilegale şi neconstituţionale” de catre conducerea PSD – ALDE.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ludovic Orban a castigat sefia PNL

In cadrul primului congres al formaţiunii după fuziunea cu PDL, PNL si-a ales noul presedinte al partidului pe Ludovic Orban.

Close