Dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. NU VĂ URCAȚI LA VOLAN, daca ați consumat băuturi alcoolice sau dacă nu dețineți permis de conducere!

La data de 6 iunie a.c., în cadrul unei acțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic, pe DJ 172G, pe raza localității Sărățel, un bărbat, de 33 ani, din Sărățel, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă de Secția 1 Poliție Rurală Bistrița sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

***

La data de 6 iunie a.c., un tânăr, de 19 ani, din Dumbrava, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a efectuat o manevră cu spatele, colizionând un alt autoturism care circula regulamentar.

Conducătorii ambelor autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier au constatat că tânărul, de 19 ani nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de 6/7 iunie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat în trafic, un bărbat, de 29 ani, din Strâmba, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DN 17, prin localitatea Josenii Bîrgăului.

Polițiștii au efectuat verificări și astfel au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

NU VĂ URCAȚI LA VOLAN, daca ați consumat băuturi alcoolice sau dacă nu dețineți permis de conducere! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, persoanele care conduc sub influența alcoolului, cu o îmbibație alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge sau fără a deține permis de conducere riscă și închisoarea de la unu la cinci ani.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Polițiștii bistrițeni acționează pentru prevenirea accidentelor rutiere

Ieri, 6 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum...

Close